Norton 360 Republika Srbija

Norton AntiVirus Plus

$59.99
$19.99
$40 POPUST
pretplata za prvu godinu
Real-time Threat Protection
Secure VPN
Dark Web Monitoring
Password Menadžer
2GB Cloud Backup
Roditeljska Kontrola
Bezbedna Kamera
Pretplata važi za 1 uređaj (PC, laptop, tablet ili telefon)

Norton 360 Standard

$84.99
$39.99
$45 POPUST
pretplata za prvu godinu
Zaštita u Realnom Vremenu
Bezbedan VPN
Dark Web Monitoring
Pasvord Menadžer
10GB Cloud Backup
SafeCam Bezbedna Kamera
Pretplata važi za 1 uređaj (PC, laptop, tablet ili telefon)

Norton 360 Deluxe Antivirus za 5 Uređaja

$104.99
$49.99
$55 POPUST
pretplata za prvu godinu
Zaštita u Realnom Vremenu
Bezbedan VPN
Dark Web Monitoring
Password Menadžer
50GB Cloud Backup
Roditeljska Kontrola
SafeCam Bezbedna Kamera

Norton Mobile Security for IOS

$29.99
$14.99
$15 POPUST
Wi-Fi Security
Web Protection
Device Security

Norton Mobile Security for IOS

$29.99
$14.99
$15 POPUST
Wi-Fi Security
Web Protection
Device Security

Norton Mobile Security for IOS

$29.99
$14.99
$15 POPUST
KUPI SADA
Device Security

Norton je jedan od najboljih pružaoca internet sigurnosnih softvera na tržištu koji koristi više od 50 miliona korisnika u svetu, ovde je detaljan pregled paketa Norton 360 Standard, Norton 360 Deluxe i Norton AntiVirus Plus paketa. Internet pretnje nikada nisu bile stvarnije nego danas. Podaci koje generišemo na internetu, kao i naši privatni podaci, od velikog su interesa za internet kriminalce i oglasne kompanije. Da, internet nam omogućuje da prikladno pronađemo informacije, pokažemo svoje, pa čak i poslujemo. Međutim, na internetu su prisutni hakeri, prevaranti i kradljivci identiteta koji mogu da zloupotrebe vaše lične podatke, ukradu podatke  sa kreditne kartice, bankovnih računa i ukradu vaš identitet. Iz tog rasloga potrebno je na svim uređajima desk top i laptop računarima i mobilnim telefonima instalirati pouzdan antivirus softver i na taj način zaštititi vaše podatke od zloupotrebe.

Norton 360 Deluxe

Norton 360 Deluxe naš je favorit jer ima umerenu cenu, ali ipak nudi veću vrednost od Norton Standarda. Norton 360 Deluxe nudi mrežnu zaštitu od pretnji i sigurnosnu kopiju u oblaku do 50 GB na Deluxe planu. Dalje, sigurnost uređaja dodaje pametni vatrozid, menadžer lozinki, obećanje o zaštiti od virusa i jedinstvenu roditeljsku kontrolu. Norton 360 Deluxe nudi sve iste pogodnosti kao i Norton 360 Standard, dodatno: 5 licenci (ukupno), 50 GB prostora  (ukupno) s dodatkom Cloud Backup, pristup dodatku Roditeljska kontrola. Norton 360 Deluxe nudi više slojeva zaštite za 5 uređaja i internet privatnost za celu porodicu. Takođe možete koristiti jednu ili više licenci za instaliranje Norton Mobile Security. Roditelji bi svakako bi trebali izvršiti nadogradnju na Norton 360 Deluxe, makar samo radi pristupa značajci Roditeljska kontrola i podrške za više uređaja.
Norton 360 Deluxe Antivirus sveobuhvatna je zaštita od zlonamernog softvera za do 5 računara, Mac, Android ili iOS uređaje, sigurnosnu kopiju u oblaku i siguran VPN za svih 5 uređaja
Norton 360 Deluxe dodatne funkcije
Zaštita od pretnji u stvarnom vremenu Napredna zaštita antivirusnim programima pomaže u zaštiti od postojećih i novih mrežnih pretnji vašim uređajima te pomaže u zaštiti vaših privatnih i financijskih podataka kada se povežete sa internetom.
Sigurni VPN Pregledavajte anonimno i sigurnije pomoću virtualne privatne mreže (VPN) bez evidencije. Dodajte šifrovanje na nivou banke kako biste zaštitili svoje podatke poput lozinki i podataka o bankovnom računu kako bi bili sigurni i privatni.
PC Cloud Backup Čuva sve važne datoteke i dokumente kao preventivnu meru protiv gubitka podataka zbog kvara hard diska, ili ukradenih uređaja
Roditeljska kontrola Upravljajte aktivnostima svoje dece na internetu. Pomozite im istražiti, naučiti i sigurnije uživati ​​u povezanom svetu na svojim ličnim računarima ili pametnim telefonima.

Norton 360 Standard 

Norton 360 Standard je sigurnosni paket bogat funkcijama. Osim ključnih tehnologija koje dolaze sa alatima sigurnosnih paketa, poput antivirusa i vatrozida, Norton 360 Standard nudi i nekoliko dodatnih pogodnosti. Neki od njih uključuju menadžer lozinki, sigurnosnu kopiju u oblaku i nadzor mračne mreže. Norton 360 Standard pruža celovitu zaštitu od zlonamernog softvera za jedan PC, Mac, Android ili iOS uređaj.
Norton 360 standardne funkcije
Zaštita od špijunskog softvera, antivirusa, zlonamernog softvera i Ransomwarea. Nortonovu inovativnu sigurnosnu tehnologiju pokreće veštačka inteligencija (AI) i mašinsko učenje, a Norton tim nadgleda mrežne pretnje širom sveta kako bi zaštitio vaše uređaje. Norton tehnologija zaštite uključuje višestruku  zaštitu uređaja od virusa, zlonamernog softvera, špijunskog softvera i ransomwarea.
Sigurnosna kopija u oblaku od 10 GB Automatska, sigurna sigurnosna kopija u oblaku za računare za čuvanje i zaštitu važnih datoteka i dokumenata. Nortonova rešenja imaju više slojeva zaštite koji pomažu u odbrani od ransomware napada. Korištenje Cloud Backupa još je jedna preventivna mera koja pomaže u zaštiti vaših datoteka.
Password Manager Jednostavno stvarajte, čuvajte i upravljajte svojim lozinkama, podacima o kreditnim karticama i ostalim korisničkim nalozima na mreži - sigurno i sigurno. Norton Password Manager omogućuje vam generisanje složenih lozinki i njihovo skladištenje u vaš vlastiti šifrovani trezor zasnovan na oblaku.
SafeCam Primite obaveštenje ako cyber kriminalci pokušaju koristiti vašu web kameru, cyber kriminalci su upotrijebili kompromitirajuće fotografije ukradene s web kamera za ucenu ili iznudu. Norton 360 pruža zaštitu od špijunskog softvera, a SafeCam posebno pomaže u blokiranju neovlaštenog pristupa web kameri vašeg računara
Sigurni VPN Pregledajte anonimno i sigurno sa VPN-om bez prijave. Dodajte šifrovanje na nivou banke kako biste zaštitili svoje podatke poput lozinki i bankarskih podataka na sigurnom.
Obećanje o 100% zaštiti od virusa. Jeste li znali da će NortonLifeLock vratiti vaš novac ako dobijete virus koji ne možemo ukloniti? U središtu onoga što kompanija NortonLifeLock radi je održavanje uređaja bez virusa. Ako vaš uređaj zarazi virus, dežurni su stručnjaci kompanije Norton za pomoć.

Norton AntiVirus Plus

Norton AntiVirus Plus dizajniran je za zaštitu vašeg povezanog uređaja i ličnih podataka na njemu. Vaše računr ili Mac zaštićeni su od virusa, ransomwarea, zlonamernog softvera i drugih mrežnih pretnji dok korisite bankarski servis, kupujete i objavljujete putem interneta. Norton AntiVirus Plus dizajniran je za pružanje višestrukih slojeva zaštite vašeg povezanog uređaja. Nortonovo članstvo u AntiVirus Plus uključuje četiri bitne komponente za zaštitu vašeg računara ili Maca, vaših podataka i identiteta: zaštita od pretnji u stvarnom vremenu, pametni nadzor vatrozida, sigurni menadžer lozinki i sigurnosna kopija u oblaku za računare. Plan Norton Antivirus Plus nudi godišnje članstvo, uključujući i 2 GB sigurnosne kopije u oblaku na sisitemu Windows radi zaštite podataka i kritičnih datoteka. Uz automatsko sigurnosno kopiranje u oblaku, ransomware i ukradeni uređaji neće vas isključiti jer su vaši podaci uvijek sigurni i čekaju vas. Pomoću Norton AntiVirus Plus možete stvarati, skladištiti ​​i upravljati svojim lozinkama, podacima o kreditnim karticama i ostalim korisničkim nalozima na mreži. Norton AntiVirus Plus nadgleda sve mrežne aktivnosti na i sa vašeg računara, blokira internet kriminalce i drugi neovlašteni promet i omogućuje prolazak samo autoriziranog prometa, što pomaže u zaštiti vaših ličnih podataka.
Norton AntiVirus Plus nudi zaštitu za 1 računar, 1 Mac ili 1 pametni telefon ili tablet.

Odbrana od današnjih internet pretnji.
Internet ​​pretnje se neprestano razvijaju. Internet kriminalci mogu ukrasti lične podatke putem vaših računara i mobilnih uređaja, a na brojne načine to čine.
Internet kriminalci mogu koristiti različite vrste zlonamernog softvera kako bi dobili ono što žele, kao što su:
Cryptojacking: zlonamjerni softver koji internetskim kriminalcima omogućuje pristup "rudarstvu" kripto valute na vašem računaru, na štetu vaših resursa.
Potkradanje obrazaca (Formjacking): zlonamerni softver u kojem internet kriminalci ubrizgavaju zlonamjerni kod u mrežne obrasce kako bi ukrali podatke o platnim karticama na legitimnim web lokacijama.
Ransomware: zlonamjerni softver koji šifrira sadržaj računala, a zatim zahtijeva otkupninu za njihovo vraćanje, obično u obliku kriptovalute poput Bitcoina
Trojanski programi za daljinski pristup (RAT): zlonamerni softver koji internet kriminalcu daje "zadnja vrata" za daljinski pristup ugroženom računaru
Internet ​​kriminalci takođe i dalje koriste zlonamerni softver poput virusa, crva i špijunskog softvera, uz novije tehnike. Norton 360 brani se od načina na koje cyber kriminalci zaraze vaše uređaje zlonamernim softverom i ugrožavaju vašu internet privatnost. To je odbrana zlonamernog softvera od pouzdanog lidera u internet sigurnosti potrošača.
Norton sigurnost uređaja za pametne telefone, tablete i prenosne računare
Nadovezujući se na nasleđe Norton Security-a, Norton Internet Security-a, izvornog Norton-a 360 ™, a pokretani veštačkom inteligencijom (AI) i sigurnosnom tehnologijom temeljenom na mašinskom učenju, Norton ™ 360 planovi nude višeslojnu zaštitu od zlonamernog softvera, uključujući:
Intrusion Prevention analizira informacije koje dolaze s mreže i blokira potencijalne prijetnje prije nego što pogodi vaše računalo (PC, Mac)
Antivirus s naprednim mašinskim učenjem skenira i iskorenjuje datoteke zlonamernog softvera koje ulaze u uređaj, koristeći mašinsko učenje i emulaciju (PC, Mac, Android)
Zaštita reputacije (Uvid) koristi podatke o reputaciji prikupljene iz Norton globalne mreže za klasifikaciju datoteka softverskih aplikacija prema njihovim atributima. (PC)
Bihevioralna zaštita nadzire sumnjivo ponašanje aplikacija i automatski blokira pronađene probleme (računar)
Power Eraser pomaže u otkrivanju i uklanjanju visoko rizičnih aplikacija i zlonamernog softvera koji se možda nalaze na vašem računaru.

Obećanje o zaštiti od virusa: da biste ispunili uslove, morate imati kvalifikovanu pretplatu koja se automatski obnavlja. Ako stručnjak za Norton ne može ukloniti virus sa vašeg uređaja, možda ćete dobiti povrat na temelju stvarne cene plaćene za trenutni rok vaše kvalifikovane pretplate. Ako imate paket (kvalifikovana pretplata od NortonLifeLock kupljena bilo s drugom ponudom od NortonLifeLock, bilo ponuda treće strane), vaš povrat novca biće ograničen na proizvođačevu maloprodajnu cenu samo vaše kvalifikovane pretplate za trenutni rok, koji ne sme premašiti ukupnu plaćenu cenu u paketu. Svaki povrat biće umanjen za bilo kakve popuste ili primljene povrate, umanjen za sve troškove poštarine, rukovanja i primjenjivih poreza, osim u određenim državama i zemljama u kojima se poštarina, rukovanje i porezi mogu povratiti. Povrat se ne odnosi na bilo kakvu štetu nastalu kao posledica virusa. Pogledajte norton.com/virus-protection-promise za sve detalje

Norton 60 Day Money Back GuaranteeNorton Support USANorton Virus Protection Promise